lunes, 19 de agosto de 2013

El President impassible



Seixanta milions d’euros és la xifra no inclosa en les previsions pressupostàries del Govern de Bauzá que, finalment, les Illes Balears hauran de retornar al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques com a penalització per no haver acomplert amb el dèficit corresponent a l’exercici 2012. Seixanta milions d’euros que obligaran a l’executiu illenc a endeutar-se encara més amb els bancs, per poder fer front a un càstig injust i incomprensiblement tolerat per José Ramón Bauzá i el seu equip de govern. Les capejades d’assentiment i submissió del President davant mesures com aquesta donen la raó a aquells ciutadans convençuts de que el màxim representant de l’autogovern illenc només es preocupa de quedar bé amb Madrid –representat per la figura de Mariano Rajoy i el seu entorn més proper-, mentres es desentén dels legítims interessos d’una societat illenca totalment decebuda amb ell, després d’haver-li atorgat el seu vot de confiança a les passades eleccions.

En un clima de tanta crispació i impotència ciutadanes com aquest en el qual ens trobam, l’actitud de Bauzá només contribueix a incrementar, fins a límits preocupants, els índexs de desafecció social cap a una classe dirigent que, a més, es veu constantment sacsejada, des de fa temps, per escàndols de corrupció. El que està ben clar és que l’episodi enregistrat el passat dia 22 de juliol, quan el President va exigir un tracte just per a les Illes Balears al Forum Europa, fou una falsa alarma. Quan encara no ha passat un mes des de llavors, els qui pensaven que potser José Ramón Bauzá actuaria, a la fi, amb una mica de seny i fermesa es troben que la crua realitat torna de bell nou a imposar-se...

4 comentarios:

  1. Jo ja no sé de quine manera ens podrem sortir de tot aquets desgavell. En Bauzá ha demostrat que cada vegade es més tonto i no pense mai en noltros, es ciutadans, sortí a sa foto i fe bona cara es lo que més li preocupa. Francament, heuríem de fer alguna cosa per aturarlo, es nostro futur depen de una persona prou valenta que li pugui plantar cara.

    ResponderEliminar
  2. Jo crec , que s'espera un premi , com podria esser una cadireta a Madrid , a qualque ministeri , sino no s'explica tanta baixada de calçons , no puc entendre sino . Llastimos !!

    ResponderEliminar
  3. aixo no te nom , i llavors el defensen als que li van a darrera , cuant els seus i " els nostres" areus els quedara els deutes a pagar, amb lo be que podriem estar a les nostres illes amb uns politics dedicats a elles ,i defensar LO NOSTRO

    ResponderEliminar
  4. ordenarà fer-se una foto, quan doni els doblers als seus amos del Gobierno de Madrid?

    ResponderEliminar