viernes, 15 de marzo de 2013

Un dia gran per a El PI




Demà dissabte, dia 16 de març, el centre autonomista balear donarà una passa de gegant en el procés d’articular una alternativa política seriosa, moderada, dialogant i profundament compromesa amb la defensa dels interessos dels ciutadans de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. En uns moments d’angoixa, desencís i pessimisme com els què vivim, les dones i homes què integram EL PI ens diposam a donar una passa al davant per reformular d’alt a baix un autogovern illenc maltractat econòmicament per factors exteriors i menyspreat per uns governants insensibles al patiment d’un poble al què, a més, li neguen allò que més estima: la seva identitat, la seva llengua i la seva cultura.

EL PI neix enmig d’un conjuntura econòmica i social molt negativa, gairebé sense precedents en el darrer mig segle. Precisament per això, és més valuosa la unitat que hem aconseguir forjar amb diferents sensibilitats politiques i personals, agermanades al voltant d’una projecte que, per primera vegada, contempla la realitat interinsular de la nostra comunitat com un eix fonamental per a la consolidació d’un projecte polític cohesionador, solidari i veritablement integrador per a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. L’excepcionalitat del moment històric que vivim, amb un autogovern amenaçat des de tots els àmbits, fa que la passa que ens disposam a donar dissabte, amb la celebració del congrés constituent d’EL PI, assoleixi per als qui l’integram la magnitud d’un compromís inexcusable amb la societat illenca.

EL PI comença a caminar; és un gran dia per a nosaltres....

1 comentario:

  1. Vos desitg tota sa sort del món!!! A mem si aconseguim un partit fort que qualque dia pugui, i perque no, guanyar ses eleccions! Lo únic que no m'agrada es aqueix "fals" sentiment balearista. És impossible sentir-se balear, jo tenc tant a veure amb un menorquí que amb un tarragoní..., Mos sentim MALLORQUINS! Menorquins, eivissencs i formenterencs. Balears? hahah ningú s'hi sent. Potser és una estartegia política que jo no capt, però bono. Per cert, tema modalitats balears? Aconseguir un estandart més obert? Com pensau desde es Pi

    ResponderEliminar