martes, 26 de marzo de 2013

EL PI arrela amb força




Dissabte passat, dia 16, fou un dia gran per al centre autonomista illenc. El congrés constituent del nou partit EL PI (Proposta per les Illes) va suposar una passa ja definitiva cap a la consolidació d’una oferta política moderada, dialogant i profundament compromesa amb la defensa del nostre autogovern i la nostra llengua, cultura i tradicions. Va ésser una trobada amarada de sentit positiu, amb la presencia de representants menorquins i eivissencs (les negociacions amb els representants centristes de Formentera avancen per bon camí), la qual cosa va reforçar l’esperit de balearitat que volem que inspiri l’actuació política de la nova formació en tots els àmbits. 

Els missatges que es sentiren en el Teatre de Lloseta apel·laren a la unió, a la confiança en les nostres forces i a la necessitat de fer feina de valent perquè la il·lusió col·lectiva que va generar l’arribada de l’autogovern illenc ara fa trenta anys, amb l’entrada en vigor de l’Estatut d’Autonomia, no es perdi ofegada per la prepotència d’un govern renegat, que renuncia a defensar la nostra terra en uns moments d’angoixa per als ciutadans illencs.

No ens hem d’enganyar: som plenament conscients de la dificultat que entranya posar en marxa un projecte polític des de baix, sense gairebé recursos i amb l’únic patrimoni de les nostres conviccions i els nostres anhels d’un futur millor per a les Illes Balears. Hem posat les arrels d’un projecte que, en un poc més de dos anys, haurà d’ésser capaç de merèixer la confiança dels ciutadans d’aquesta terra. Ha arribat, ara sí, l’hora d’El PI...

No hay comentarios:

Publicar un comentario