viernes, 8 de febrero de 2013

Els empresaris diuen basta



Els empresaris illencs, a través de la CEAB, han posat esquena paret en el tema de la brutal pressió fiscal que pateixen les Illes Balears, per mor de l’obsessió recaptatòria del Govern materialitzada en el conjunt de mesures fiscals imposades per Pep Ignasi Aguiló. La paciència del sector empresarial illenc ha arribat al límit, cansat de veure com l’actual executiu illenc asfixia les classes mitjanes de la nostra comunitat i impedeix que es donin les condicions necessàries per sortir de la crisi que patim, i condemnat de passada a la societat illenca a un escenari de patiment, desesperança i por al futur.

Cada dia que passa sembla més evident que José Ramón Bauzá passarà a la història del nostre autogovern per haver estar capaç d’enfrontar-se a tothom i al mateix temps, donant sobrades proves d’ineptitud, arrogància i insensibilitat, les tres cames que condueixen un governant directament cap al desastre. El President no escolta ningú, ni entén res, ni li preocupa la salut d’un sector empresarial sobre el qual, no ho oblidem, s’ha de basar la prosperitat d’aquesta terra. Les humiliacions, les mentides, els incompliments de la paraula donada…són símptomes de la degradació democràtica que José Ramón Bauzá representa i, al mateix temps, esdevé el principal obstacle per al futur de les Illes Balears. No som gens optimista a l’hora d’esperar una rectificació per part del Consolat de Mar, per això cal estar vigilants i no baixar la guàrdia davant aquest desgavell...

1 comentario:

  1. Ben dit, Jaume! Que un politicastre pegui als seus, als de la seva terra, fins i tot als qui l'han votat, ja és trist i poc de veure fins i tot si abans s'ha romput les banyes intentant fer-se respectar davant els seus superiors de Madrid.
    Però que envestesqui directament contra la seva gent, sense haver provat de moure un dit perquè les Balears no siguem el territori més espoliat fiscalment de tot Europa, és un despropòsit sense precedents ni aquí ni enlloc. Una actitud vergonyosa de servilisme i de submissió que només mereix una resposta: La gran classe mitjana de les Balears no desapareixerà per molt que ho intentin esquenes vinclades com les de don José Ramón! Això vol dir que ben aviat agafarà una volada mai vista un projecte com el que representa El Pi. Perquè només una força com la nostra, nascuda i pensada aquí, per gent d'aquí i per a la gent d'aquí, pot reconduir la nostra societat a recuperar el domini de si mateixa i la prosperitat que s'ha guanyat amb el seu propi esforç, amb generacions de constància en la feina ben feta, una prosperitat que no li ha regalat ningú i que no té dret a prendre-la-hi ningú, ni de fora ni encara manco de dins.

    ResponderEliminar